Bozicne sms poruke, poruke za bozic, bozicne cestitke, bozicne poruke, sms poruke

Najlepše Božićne poruke, HRISTOS SE RODI

Dragi prijatelji, Želimo vam: sibirsko zdravlje, jevrejsko bogatstvo, francusku ljubav, cigansku sekiraciju a sve ostalo ima kod kineza. Srećan Božić

Dok nebom lete pahulje bele, dok se sada poljupci i darovi dele, anđeli nek poruku ponesu na krilima belim, da ti najstrećniji Božić od srca želim.

Na stolu praščić, u ruci nožić, želim vam svima sretan Božić.

Ova poruka nebom juri jer danas joj se danas opasno žuri da prenese sve najljepše želje i ove reči koje ti SREĆAN BOŽIĆ žele.

Kad zadnji badnjak dogori poslušaj srce koje ti govori neka te sreća kroz život vodi srećan ti Božić HRISTOS SE RODI!

Dok ledeni kristal od leda puca, još jedan Božić na vrata kuca, radosna neka je tvoja dusa dok Gospod molitvu tvoju sluša, za tebe moli i srce moje, neka se ispune sve želje tvoje, i Bog da te kroz zivot vodi, RADOSTAN BOŽIĆ HRISTOS SE RODI!

Da ostvariš svaki san pomogo ti badnji dan. Da u kući novac teče, pomoglo ti badnje veče. Nek se sreća sa zdravljem srodi MIR BOŽIJI HRISTOS SE RODI!

Dobri dome Božić stiže, dragom Bogu da smo bliže, da te greje vatra sveta, da ti sreća kućom cveta, da krst časni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Ne gubi veru, ne gubi nadu, teži ka sreći, a ne ka padu. U srcu voli i spominji Boga, neka te čuva i bližnjega tvoga. Podigni glavu, ispruži dlan, SRECAN TI BADNJI DAN, Srećan Božić.

Nek ostroski Vasilije cuva tvoje najmilije, a nebeska dobra vila u pomoc ti uvek bila. Mir Božiji HRISTOS SE RODI

Nek vam srebrne zrake Bozicnog jutra pod borom osvetle poklon ispleten od zdravlja, srece, mira i ljubavi… SRETAN BOZIC, HRISTOS SE RODI.

Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
Bookmark this on Digg
Share on reddit

Leave a Reply