Novigodisnje sms poruke, poruke za novu godinu

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Obavestavam sve voljene prijatelje koji su mi poslali cestitku za 2011, da mi se zelje nisu ispunile i molim vas da mi za 2012. posaljete kes!

Sve sto ti bol i mrznju stvara neka nosi goduna stara, a mnogo ljubavi, srece i lepih snova neka donese godina Nova!

Danas naiđoše dve dame i pitaju za tebe. Nisam im dala tvoj broj telefona nego tvoju adresu. Očekuj da ti uskoro navrate, rekoše da se zovu radost i sreća. Srećna Nova godina!

Zelim da kod tebe tuga nikada ne zaluta, da na vrata tvoga srca prava ljubav zalupa. Da ti se u NOVOJ GODINI – ostvare sve zelje i da ne zaboravis prave prijatelje.

Na ekranu bele boje ne mogu stati sve želje moje ali mogu stati 24 slova NEKA TI JE SREĆNA GODINA NOVA!

Upravo sam na vas ziro racun broj 2010 uplatio/la 365 dana zdravlja, srece i ljubavi. Puno radosti pri trosenju. Srecna Nova!

Sve što je dobro, što se srećom zove nek te prati od godine nove. Sve što je loše i nemir stvara neka odnese godina stara. Sretna Nova godina!

Zaboravi svu tugu, muku i boli, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti želje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. Sretna Nova godina!

Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
Bookmark this on Digg
Share on reddit

Leave a Reply