Sms poruke

1.Hej! Ti sa one stane ekrana imam nesto da ti kazem, slusaj dobro ja ne umem da lazem. Imam jednu misao iskrenu i lepu “VOLIM TE SRECO NAJVISE NA SVETU!”
2.Ja sam Sms za dobro jutro. Ceo dan cu da pazim da ti se nesto ne dogodi i brinucu se za to da ne zaboravis onog ko me je poslao!
3.Ja cu dolaziti, odlaziti i kroz zivot tvoj prolaziti, ali te nikad necu ostaviti,niti zaboraviti, jer zivot je jedan i bez pravog prijatelja nije vredan!
4.Ne postoji ni jedan dan u kome nisi ti. Ni jedna suza u kojoj nije tvoj lik.. Ne postoji ni jedan minut u to vreme kratko da ne mislim na tebe srce moje slatko.
5.Vradi voleti osobu koja voleti zna, vredi zeleti osobu koja zbog tebe nema sna, vredi misliti na osobu koja misli na tebe, mozda i meni vredi da nocas sanjam tebe.

6.Srce pocinje plakati sve jace,zasto se to dogodilo nama.Moj zivot je sve tisi jer znam da placem sama.Nasa se ljubav ugasila sada je trag kase,a meni ostadose samo suze i srce koje place sve brze.Brzo ces me zaboraviti i nestace osecanja sva.Ti ces naci novu ljubav a svoju sam izgubila ja.
7.Volecu te na jednom mestu,gde vreme odluci da stane,tad necu imati sutra jer necu imati ni dane,TAKO CU TE VOLETI VECNO I NIKAD MANjE!!!
8.Izvini sto ti ovo moram sada reci ako stojis sedni jer zelim da ti kazem da te napustam zauvek, nikada vise ti se necu vratiti…TVOJA PAMET
9.Nisam znala koliko mi je zivot prazan dok nisam srela tebe. Boricu se za tebe, za nas dok me ima i NIKADA necu dozvoliti da daljina ucini svoje. Zivis u meni, mom srcu i ostani tu VECNO! VOLIM TE SVAKIM ATOMOM SEBE!
10.Ako ti u zivotu tesko bude i sretnes zle ljude, ako ti srce duboko rane, ja necu dati da ono stane, necu ti reci zbogom, bicu drug i plakacu sa tobom!
11.Kad te tuga snađe i oči su ti pune suza a neznaš kako to preboleti i nasdtaviti dalje živeti, obrati se meni koja če uviek biti uz tebe u nsjtežim trenucima, davati ti savete i tešiti te od jutra do mraka. Nemoj nikada popustiti već kreni dalje uživaj u barem malo trenutaka kojem ti je pružao život. A kad jednog dana tvoja dobra duša nestane zauvek na nebu ce te čekati moja duša kao znak prijateljstva i ljubavi!
12.Ti zauvek znas da pripadam tebi evo ti sad ja priznajem to, zelim da znas ti u oku mom si dan i ceznja srca mog, sam Bog zna TI SI MENI SVE…

Share on Facebook
Post to Google Buzz
Bookmark this on Yahoo Bookmark
Bookmark this on Livedoor Clip
Share on FriendFeed
Bookmark this on Digg
Share on reddit

Comments are closed.